Over ons

Over ons

Aircokoopjes. De totaal service voor onderhoud aan uw airco.

Airco Totaal Service is een professioneel en snelgroeiend airco onderhoudsbedrijf met al meer dan 1.500 tevreden klanten die optimaal profiteren van onze service en expertise. Wij bieden een totaal oplossing voor onderhoud airco, voor zowel bedrijven als voor particulieren. Met onze Airco All-in onderhoudsservice bent u verzekerd van optimaal onderhoud aan al uw airconditioning installaties. Wij garanderen een productief werk- en leefklimaat. Met een team van betrokken en vakbekwame medewerkers werken wij dagelijks aan een totaaloplossing op het gebied van klimaatbeheersing. U als klant staat hierbij centraal. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact met onze afnemers en investeren veel in de kwaliteit van onze dienstverlening. Met onze 24/7 service kunt u met al uw vragen en problemen m.b.t onderhoud airco bij ons terecht.
Voordeel berekenen

Hoe werkt het?

Volg deze 3 stappen
Klik op de
Calculator knop
Type hier uw
gegevens in
binnen 24 uur
krijgt u een reactie

Kwaliteitslijn! – Onderhoud airco

Jaarlijks wordt de gehele organisatie geïnspecteerd door diverse onafhankelijke controle-instanties. Deze controles leveren het bedrijf vele kwaliteitscertificaten op die garant staan voor een objectieve beoordeling. Alleen A-merken in combinatie met een goede importeur komen in aanmerking voor de kwaliteitslijn die wordt gevolgd door Airco Totaal Service waardoor wij onze kwaliteit, service en onderhoud kunnen waarborgen. Zorgeloze onderhoud aan uw airconditioning!

Eigen airco servicedienst

Met een eigen installatie- en servicedienst waarin alleen hooggekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers werkzaam zijn kan Airco Totaal Service altijd de juiste kwaliteit en service bieden die u wenst. De ruime kennis, deskundigheid en ervaring van onze medewerkers zorgen voor een markt- en klantgerichte aanpak. Tijdens een onderhoud laten wij onze klanten ook duidelijk zien wat wij leveren. Zo bent u altijd op de hoogte!

© 2016 SAM Online marketing & Webdesign.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com