Klimaat expert

Aircokoopjes en Hisense airconditioning

Hisense airconditioning wordt steeds meer ingezet door de gevestig​​​​de installateurs in Nederland. In samenwerking met Aircokoopjes levert Hisense kwalitatief hoogwaardige klimaatsystemen die inzetbaar zijn voor zowel particulieren, commerciële als industriële ruimtes. Het uitgebreide producten programma en de door Hisense ontwikkelde regelsyst​emen sluiten naadloos aan bij de klimaatwens van de klant.De samenwerking tussen Hisense en Aircokoopjes biedt u de mogelijkheid om tot een totaal oplossing te komen waarbij u verzekerd bent van een goede installatie en een kwalitatief hoogwaardig klimaatsysteem.

Het groenste programma

Hisense airconditioning heeft het groenste programma onder de airconditioningmerken! Dat betekent dat nagenoeg alle airconditioningsystemen van Hisense voldoen aan de energie en milieu eisen om in aanmerking te komen voor Energie Investeringsaftrek (EIA). Aircokoopjes zorgt voor de juiste installatie in de juiste ruimte met het juiste Hisense product.
Voordeel berekenen

Aircokoopjes - Klimaat expert

Klimaat expert is een landelijke organisatie van 120 aangesloten bedrijven in Nederland. Dit zijn bedrijven die zich hebben gespecialiseerd in de klimaattechniek en de bijbehorende service. Het keurmerk Klimaat expert garandeert de verplichtingen die vereist zijn in de klimaattechniek. Zo bent u als gebruiker er zeker van dat uw installatie veilig is en voldoet aan de laatste regelgeving.

Aircokoopjes - Uw ervaren klimaat expert

Klimaat expert is een kenniscentrum van 120 bedrijven die regionaal verdeelt zijn in Nederland. Klimaatexpert adviseert en controleert de kwaliteitszorg bij de installateur. Installateurs worden daarnaast ook opgeleid voor optimale productkennis die nodig is om een juiste installatie te kunnen adviseren.
Voordeel berekenen

Service en garantie

Service en Garantie zijn kernwaarden van de samenwerking tussen Aircokoopjes Hisense importeur HS Climate Solutions . Beide bedrijven, in combinatie met het merk Hisense streven naar een optimale servicegraad. Ondanks alle testprotocollen en opleidingen die gevolgd worden door Aircokoopjes, kan er altijd iets misgaan. In deze situatie bent u verzekerd van een snelle oplossing. Het serviceteam van Aircokoopjes is altijd bereikbaar en onze technische medewerkers staan op hun beurt weer klaar voor Aircokoopjes.

Gezamenlijk zijn wij van mening dat de servicegraad en garantievoorwaarden van​ onszelf en het merk Hisense pas getoond worden als iets niet zo gaat als dat we vooraf met elkaar bedacht hebben. Onze voorraad van units en beschikbaarheid van spare parts, zullen met de ervaring van zowel HS Climate Solutions als Aircokoopjes bijdragen aan een snelle oplossing. Buiten deze variatie aan service zijn ook de garantievoorwaarden van Aircokoopjes van kracht op uw producten. Deze voorwaarden zijn vermeld in algemene voorwaarden van Aircokoopjes.
Voordeel berekenen

Hoe werkt het?

Volg deze 3 stappen
Klik op de
Calculator knop
Type hier uw
gegevens in
binnen 24 uur
krijgt u een reactie

Heeft u een algemeen vraag?

Bekijk ons
vraag en antwoord pagina

Zoek uw antwoord

Heeft u een specifiek vraag?

Klik op de onderstaande knop om in contact met ons te komen

Contact opnemen

Ons kwaliteit

Als netwerkorganisatie hebben wij de beste prijs, garanties en kwaliteitsproducten voor de aangesloten bedrijven. Dit bied niet alleen voordeel voor de aangesloten bedrijven maar uiteindelijk ook voor u als gebruiker en/of opdrachtgever. Met een bovengrens van 120 aangesloten bedrijven in ons netwerk, kunnen wij de kwaliteit blijven waarborgen voor u als gebruiker en/of opdrachtgever. Door de regionale verdeling van de installateurs, zit er altijd een Klimaatexpert bij u in de buurt. Dit is niet alleen belangrijk voor de snelle service, maar voorkomt onnodige reiskosten en is dit beter voor het milieu.

Klimaatexperts

Aangesloten Klimaatexperts beschikken over goede vakkennis en voldoen aan de Europees vastgestelde F gassen verordening. Daarnaast zijn de Klimaatexperts in het bezit van een VCA diploma en kunnen zij een bewijs van goedgedrag overleggen. Wilt u meer informatie, een vrijblijvend advies of een complete offerte, neem dan gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Enkele van onze klanten

© 2016 SAM Online marketing & Webdesign.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com